alle dagaanbiedingen verzameld op een site
DAGAANBIEDING | CITYDEALS | CASHBACK
CASHBACKSITES - UITLEG
 

Cashback sites

Wat is een cashbacksite?
Een cashbacksite is een website welke achteraf korting geeft op uw online aankopen bij bekende gerenommeerde webshops. Voor bijvoorbeeld Wehkamp, Bol.com, Peter langhout reizen, Centerparcs en nog veel meer. Uw korting kan wel tot 5% zijn van het bedrag. Op een reis naar Turkije scheelt dit u al gauw 100 euro!

Hoe werkt het?
U wilt bijvoorbeeld een reis boeken via D-reizen. U meldt zich dan aan bij bijvoorbeeld ShopFish.nl , zoekt daar de webshop van D-reizen op. Via een speciale link klikt u de website van D-reizen open. Daar boekt u uw de reis zoals u normaal ook zou doen. De korting van ShopFish.nl krijgt u achteraf en staat dus niet op het orderbedrag. De cashbacksite verdiend provisie op uw aankoop en betaalt vervolgens een deel daarvan aan u uit. Normaal gesproken ziet u binnen 48 uur de korting op uw persoonlijke account staan van de cashbacksite. Die kunt u laten uitbetalen op uw rekening.

Is de korting per webshop gelijk bij elke cashbacksite?
Nee. Het is raadzaam om u bij meerdere cashbacksites in te schrijven en de kortingspercentages te vergelijken.

Hoe weet de cashbacksite wat ik heb gekocht?
Wanneer u naar de webshop gaat om iets te kopen klikt u op een unieke link met daarin een unieke code. Met deze unieke code worden uw aankopen geregistreerd en op basis daarvan krijgt de cashbacksite zijn provisie en u uw korting.

Is dit wel betrouwbaar?
Het is net zo betrouwbaar als een webshop op internet.

Voorbeelden:
Webshop CashBack Korting Via
Wehkamp 4% ShopFish.nl
Zalando 8% ShopBuddie.nl
Baby Walz 4% ShopKorting.nl
BigDennis.com 2,50% CashbackDeals.nl

Nieuwsbrief
Schrijf je nu gratis in en ontvang elke dag alle dagaanbiedingen in je mailbox.

Bidt.nl
Alle dagaanbiedingen verzameld op 1 website. Bidt.nl geeft u een overzicht van alle aanbiedingen die maar 24 uur geldig zijn en zo lang de voorraad strekt. Elke dag nieuwe aantrekkelijke producten tegen waanzinnige prijzen. Op=op, dus wees er snel bij. U heeft slechts 24 uur!

Aantal Dagaanbiedingen
Er zijn vandaag 11 dagaanbiedingen.

Populaire citydeals steden

Groepen
Wil je de verzendkosten delen of gewoon zien wie van jouw collega's of vrienden interesse hebben in een bepaald product? Log dan in en maak een groep aan waarin je al je collega's of vrienden kunt toevoegen. Wanneer iemand interesse heeft en je bent ingelogd zie je dat direct. Meer...

Inloggen
E-mail notificatie
Ontvang een e-mail wanneer het door jouw gevraagde product op één van de dagaanbieders wordt aangeboden. Registreer je gratis en geef - in jouw verlanglijstje - de trefwoorden waarop jij een mail wilt ontvangen. Zo mis je nooit meer een dagaanbieding!

Betrouwbaar
Voor het veilig en betrouwbaar online aankopen van producten vertrouw op gezond verstand en let op onder andere de volgende symbolen op de site van de aanbieders:

Aanmelden dagaanbieder
Kent u nog een dagaanbieder welke niet op de site van Bidt.nl staat? Wij willen graag het volledige aanbod van dagaanbieding tonen dus laat het ons weten. Geef de site via het contactformulier aan ons door en binnenkort zal dagelijks ook deze dagaanbieding te zien zijn op Bidt.nl.

© Bidt.nl | RSS | Twitter | Privacy | Disclaimer | Cookies | Dagaanbiedingen android app | Contact